​Indramning af billeder og plakater


Vi indrammer alle former for kunst, billeder, fotos, plakater, litografier og kort – også med passepartout. Kort sagt alt, hvad du ønsker at få rammet ind.
Vi har et stort udvalg af træ- og alurammer og kan altid løse opgaven - uanset formen og målene på det, som du gerne vil have sat bag glas.
Hos os er dit kunst i trygge rammer. Vi sætter en ære i godt håndværk og bruger naturligvis syrefri materialer.

​UV92 GLAS FRA GRO GLASS:

Indramnings glas til original kunst på papir eller som beskyttelse for malerier Artglass fra GroGlass sætter en ny industristandard i udformningen af glas. State-of-the-art-teknologi gør det muligt for Artglass at have den laveste synlige lys refleksion, netop indstillet til uovertruffen klarhed og farve korrekthed.
Artglass er ideel til indramning af grafik, akvareller og fotografier, samt ultra-transparent displays til tre-dimensionelle kunstværker, arkivalier, samlerobjekter og andre værdigenstande.
En af grundene til GroGlas har valgt at "kun" at producere glasset med 92% UV beskyttelse er fordi at dette er den optimale % for maximal gennemsigtighed, så glasset kommer til at virke usynligtKommentarer

Populære indlæg fra denne blog

Husk disse ting, når du vælger håndværker

Lidt om håndværker erhverv