Gulvafslibning og behandling af gulv

Gulvafslibning og behandling af gulv

Dét der er vigtigt for Kjæmpe Kvalitetgulve, er, at gulvet bliver behandlet rigtigt og med omhu.

Fremgangsmåden ved gulvslibning, er, at man sliber gulvet med rette korn størrelse, hvorpå man sliber ned i korn størrelse. Denne afhænger af om der er fernis på eller om gulvet er med almindelig lak, oliering, sæbe eller lud. Jeg starter som regel men korn 16 eller 24 som er de to groveste korn. Nogle gange kan man start med korn 36 eller 40, men det er sjældent. Dernæst sliber jeg med korn 60, 80,100. Det vil sige finere og finere. Det samme gør sig gældende med kantslibningen. 

Dernæst laver jeg netslibning for at tage de få slibespor der kunne være, så man får en glat overflade på trægulvet. Dette gør at kvaliteten er helt i top. Tilsidst rengøres alle overflader såsom vægge, døre, karme, fodpaneler og gulve, før man lakerer, olierer, sæbebehandler eller ludbehandler. 
Når man rengører alle overflader og får fjernet alt støv, forhindrer man at støvet og skidtet sætter sig i overfladerne i de forskellige behandlinger. Dette gælder for alle gulvbehandlinger, du som kunde vælger. Det giver tilsidst gulvet en længere levetid, men også en slidstærk overflade.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Husk disse ting, når du vælger håndværker

Tømrer

Tagmaling – Få taget til at holde længere med tagmaling