Bygge- og anlægsindustrien

Teknisk dokumentation er et serviceværktøj for brugere, leverandører og forhandlere.
En overskuelig og brugervenlig dokumentation sikrer korrekt anvendelse af dit produkt, og dermed størst mulig tilfredshed hos kunden.
 

Typiske opgaver er exploded views, røntgen-/snittegninger, instruktionstegninger, montagetegninger. Illustrationerne udføres i 3D, 2D eller som manuel tegning - alt efter opgavens art - på grundlag af opmålinger og/eller fotos af emnerne, eller på grundlag af produktionstegninger. 
Vores "technical writer" udarbejder gerne tekst til betjenings- og servicevejledningvejledning.


Mekanisk industri
Teknisk dokumentation er et nødvendigt serviceværktøj for brugere, leverandører og forhandlere - f.eks i form af reservedelskataloger, betjeningsvejledninger eller tekniske data. 
En overskuelig og brugervenlig dokumentation sikrer således korrekt anvendelse af dit produkt, og dermed størst mulig tilfredshed hos dine kunder.
 

Typisk anvendes der exploded views, instruktionstegninger, montagetegninger ogdiagrammer - udført i 3D, 2D eller som manuel tegning - alt efter opgavens art - og på grundlag af opmålinger, produktionstegninger eller fotos af emnerne.
Vores "technical writer" udarbejder gerne tekst til betjenings- og servicevejledningvejledning.



Møbelindustrien
Teknisk dokumentation i form af samlevejledninger, montagevejledninger, opstilligsvejledning, vignettetegninger er et nødvendigt serviceværktøj for brugere, leverandører og forhandlere. Vi fremstiller ligeledes produktionstegninger.

En overskuelig og brugervenlig dokumentation sikrer korrekt anvendelse af dit produkt, og dermed størst mulig tilfredshed hos kunden. Den rigtige vejledning kræver ingen tekst, så i forbindelse med eksport, vil det spare oversættelse af en kompiceret forklaring.



DTP og WEB-design - tekstredigering og trykning

Teknisk dokumentation, salgsinformation eller firmaprofil redigeres og udgives på forskellige medier.

Links på denne side åbnes med Acrobat Reader.
Den bedste løsning får du, hvis du har installeret PDF-viewer i din webbrowser.
Hvis ikke du har de nævnte software på din PC, kan de downloades fra denne link

Teknisk dokumentation som websitesPræsentation af din virksomhed eller dine produkter på Internettet er efterhånden et "must". Det øger dine muligheder for at blive set af netop dem, der søger dit produkt.
Med udgangspunkt i dine ideer og forventninger lægger vi en strategi for din præsentation på nettet. Vi opbygger både den kreative og tekniske del af projektet, og sørger for den løbende vedligeholdelse af dine websites.

Teknisk miljø

På vor tegnestue arbejder vi både
i PC- og MAC-miljø.
Det betyder, at vi er i stand til at levere din tekniske dokumentation i et filformat der kan anvendes i netop det miljø du anvender i det daglige.

Vi anvender følgende
CAD-programmer på vor tegnestue
AutoCAD (2D/3D)
SolidWorks (3D)

Vor DTP'er anvender følgende softwareAdobe PageMaker (PC/MAC)
Adobe InDesign (MAC)
MS-Word (PC/MAC)
Adobe Photoshop (PC/MAC)
Adobe Illustrator (PC/MAC)
QuarkExpres (MAC)
CorelDraw (PC)

Vi udfører også manuel tegning - efter fotos eller samlingstegninger - i forbindelse med fremstilling af instruktionstegninger, røntgen-/snittegninger o.l.
De færdige tegninger scannes og videreforarbejdes i f.eks. Photoshop eller Illustrator. 

Kreative løsninger - lay-out og grafisk tilrettelægning I forbindelse med redigering af den tekniske dokumentation, udarbejder vi layout og grafisk tilrettelægning. 

Trykning eller digital print
i sort/hvid eller farve
Afhængig af oplag og krav til grafisk udstyr, leverer vi den færdige dokumentation som tryksag, eller som digital print i sort/hvid eller farve.

Webdesign - digitale udgivelserVi designer og vedligeholder din dokumentation så den kan distribueres på CD eller som websites på internettet.

Kommentarer

Populære opslag fra denne blog

Husk disse ting, når du vælger håndværker

Tømrer

Tagmaling – Få taget til at holde længere med tagmaling