Hos en glarmester

Funktionsruder

Vi leverer og monterer ruder med specialglas hos private og virksomheder.

​Bor du i et område med meget støj, kan vi fremstille funktionsruder med glas, der reducerer støjen fra biler, tog, fly, legende børn og byens natteliv.
Er virksomhedens facade i glas, kan solafskærmende glas forhindre, at indeklimaet bliver tungt og uudholdeligt, når solen bager i sommermånederne.
Ønsker i en ekstra sikring ved brand, kan brandglas ligesom branddøre danne en barriere mod flammerne og forsinke en yderligere spredning af branden.
Ring til os og hør mere om funktionsglassets muligheder.
Vil du gerne spare på varmen? Få leveret og monteret termoruder i dag.

Sikkerhedsglas

Sikkerhedsglas er løsningen for jer, der vil minimere risikoen for hærværk, indbrud og personskader.

Vi har i mange år arbejdet med tilskæring og montering af sikkerhedsglas i boliger og på arbejdspladser. Vi stiller gerne vores erfaring og faglighed til rådighed, så I får en optimal løsning til jeres behov.
Sikkerhedsglas er anvendeligt i til f.eks. facader, tage, døre, entrépartier, skillevægge, spejlpartier og brusekabiner.
Hvor end glasset sættes op, sætter det en effektiv stopper for forsøg på gennemtræning, uanset om det skyldes en ulykke eller en bevidst handling.

Butiksruder


Vi leverer og monterer butiksruder i og omkring Valby, Nørrebro, Østerbro og Amager.


​Vi har specialiseret os i at løse opgaver for institutioner, butikker og kontorer, der stiller særlige krav til butiksrude glassets holdbarhed og ydeevne.
Vi tilbyder bl.a. energibesparende butiksruder og selvrensende glas, og vi har et udvalg af forskellige typer sikkerhedsglas, der kan hindre indbrud og hæmme en brandudvikling.

Vi tilbyder butikruder efter dine ønsker

Skal glasset have specielle udskæringer, være buet eller i særlige mål, klarer vores værksted opgaven, så vi efterfølgende let kan monterer jeres nye butiksruder.

Kommentarer

Populære indlæg fra denne blog

​Indramning af billeder og plakater

Husk disse ting, når du vælger håndværker

Lidt om håndværker erhverv